Omgeving en activiteiten

Vestingstad Groenlo

Lijkt het u leuk om door kleine straten te slenteren en sfeer te proeven van de geschiedenis? In vestingstad Groenlo is vroeger veel gebeurd en dat is tot op de dag van vandaag nog steeds terug te zien. Het stratenpatroon in de binnenstad, de stadsgrachten en de kanonnen op de stadswallen nemen u mee terug naar de tijd van toen… Elke twee jaar is Groenlo het decor van de Slag om Grolle. Het grootste 17e eeuwse re-enactment evenement van Europa.

Sfeervolle vakantiewoningen

In de natuur en kindvriendelijk

De vakantiewoningen van Ervaar de Achterhoek zijn geschikt voor zes personen, van alle gemakken voorzien, volledig gemoderniseerd en kindvriendelijk ingericht.

Voor 6 personen

De, in Saksische stijl gebouwde, vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien, volledig gemoderniseerd en rook- en huisdiervrij.

Kindvriendelijk

Kindvriendelijk ingericht, inclusief volledig omheinde tuin met trampoline en schommel. Ook fijn: veel van wat u aan kinderspullen nodig hebt is al aanwezig.

Rust en avontuur

Bosrijke omgeving die zich bij uitstek leent voor mooie wandelingen en fietstochten. Ook voor de kinderen is er in de omgeving volop avontuur te beleven.

Actieve groepen

Ook zeer geschikt voor actieve groepen (65+) die graag willen wandelen en fietsen, dankzij de vele wandel- en fietspaden die direct grenzen.

Duurzaam

Woningen zijn volledig gasvrij en energie wordt opgewekt door zonnepanelen. Opladen van uw elektrische auto middels oplaadpunt op eigen oprit.