Omgeving en activiteiten

Kaasboerderij Weenink

Bij Kaasboerderij Weenink valt van alles te beleven. U kunt er samen met de kinderen tussen de dieren lopen en de kalfjes knuffelen. Geniet op het terras van een heerlijk kopje koffie terwijl de kinderen zich vermaken in de zandbank of op de airtrampoline. Zelfs een actief potje Boerengof behoort tot de mogelijkheden. In het winkeltje kunt u de leukste souvenirs vinden of een lekker stukje kaas kopen.

Sfeervolle vakantiewoningen

In de natuur en kindvriendelijk

De vakantiewoningen van Ervaar de Achterhoek zijn geschikt voor zes personen, van alle gemakken voorzien, volledig gemoderniseerd en kindvriendelijk ingericht.

Voor 6 personen

De, in Saksische stijl gebouwde, vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien, volledig gemoderniseerd en rook- en huisdiervrij.

Kindvriendelijk

Kindvriendelijk ingericht, inclusief volledig omheinde tuin met trampoline en schommel. Ook fijn: veel van wat u aan kinderspullen nodig hebt is al aanwezig.

Rust en avontuur

Bosrijke omgeving die zich bij uitstek leent voor mooie wandelingen en fietstochten. Ook voor de kinderen is er in de omgeving volop avontuur te beleven.

Actieve groepen

Ook zeer geschikt voor actieve groepen (65+) die graag willen wandelen en fietsen, dankzij de vele wandel- en fietspaden die direct grenzen.

Duurzaam

Woningen zijn volledig gasvrij en energie wordt opgewekt door zonnepanelen. Opladen van uw elektrische auto middels oplaadpunt op eigen oprit.