Omgeving en activiteiten

Erve Kots

Een heerlijke pannenkoek eten, een bezoek brengen aan het openluchtmuseum of een kijkje nemen in het ambachtelijke brouwproces. U kunt hier voor allerlei activiteiten terecht. Het is de unieke locatie waar het heden en verleden samenvallen. Sluit de dag af met een heerlijk diner in het Hoofdkwartier van de Prins. De keuken wordt gekenmerkt door lokale producten uit de Josper houtskooloven, die de gerechten een unieke smaak geeft.

Sfeervolle vakantiewoningen

In de natuur en kindvriendelijk

De vakantiewoningen van Ervaar de Achterhoek zijn geschikt voor zes personen, van alle gemakken voorzien, volledig gemoderniseerd en kindvriendelijk ingericht.

Voor 6 personen

De, in Saksische stijl gebouwde, vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien, volledig gemoderniseerd en rook- en huisdiervrij.

Kindvriendelijk

Kindvriendelijk ingericht, inclusief volledig omheinde tuin met trampoline en schommel. Ook fijn: veel van wat u aan kinderspullen nodig hebt is al aanwezig.

Rust en avontuur

Bosrijke omgeving die zich bij uitstek leent voor mooie wandelingen en fietstochten. Ook voor de kinderen is er in de omgeving volop avontuur te beleven.

Actieve groepen

Ook zeer geschikt voor actieve groepen (65+) die graag willen wandelen en fietsen, dankzij de vele wandel- en fietspaden die direct grenzen.

Duurzaam

Woningen zijn volledig gasvrij en energie wordt opgewekt door zonnepanelen. Opladen van uw elektrische auto middels oplaadpunt op eigen oprit.