Omgeving en activiteiten

De Heikamp

Verscholen in de bossen van Ruurlo ligt De Heikamp. Een ideale plek om even op adem te komen en te genieten van de natuur en overheerlijke gerechten. Ook voor kinderen is er van alles te beleven. Zet je rode puntmuts op en ga mee met Wouter Kabouter (voor de kleintjes). Wie wil dwalen in het groen doet dat in het grootste doolhof van Europa. Of wat dacht u van het avontuurlijke klimbos? Verleg uw grenzen en voel de adrenaline stromen.

Sfeervolle vakantiewoningen

In de natuur en kindvriendelijk

De vakantiewoningen van Ervaar de Achterhoek zijn geschikt voor zes personen, van alle gemakken voorzien, volledig gemoderniseerd en kindvriendelijk ingericht.

Voor 6 personen

De, in Saksische stijl gebouwde, vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien, volledig gemoderniseerd en rook- en huisdiervrij.

Kindvriendelijk

Kindvriendelijk ingericht, inclusief volledig omheinde tuin met trampoline en schommel. Ook fijn: veel van wat u aan kinderspullen nodig hebt is al aanwezig.

Rust en avontuur

Bosrijke omgeving die zich bij uitstek leent voor mooie wandelingen en fietstochten. Ook voor de kinderen is er in de omgeving volop avontuur te beleven.

Actieve groepen

Ook zeer geschikt voor actieve groepen (65+) die graag willen wandelen en fietsen, dankzij de vele wandel- en fietspaden die direct grenzen.

Duurzaam

Woningen zijn volledig gasvrij en energie wordt opgewekt door zonnepanelen. Opladen van uw elektrische auto middels oplaadpunt op eigen oprit.